Arkivén uudistuneet huoltosetit palveluksessasi

Kautta Arkivén historian valmiit vaatehuoltosetit ovat olleet suosituimpia tuotteitamme.

Suosiota selittää ennen muuta settien käytännöllisyys. Setit tekevät vaatehuoltajan valinnan ja elämän helpoksi. 

Arkivén osaavat huoltospesialistit ovat miettineet valmiiksi toimivat ja laadukkaat kokonaisuudet, joilla huoltaminen onnistuu alusta loppuun taaten parhaan lopputuloksen.

Juuri uudistuneet Arkivén huoltosetit ovat erinomaisia sinulle, joka päätät aloittaa vaatehuollon.


Setit ovat lisäksi toivottuja, ekologisia ja hyödyllisiä lahjoja. Setit tulevat tyylikkäässä Arkivé Atelier -pakkauksessa. Kaunista pakkausta voi käyttää myös välineiden säilytykseen. Pakkaus sisältää lisäksi kortin, jossa on tietoa tuotteista sekä ohjeita ja vinkkejä setin käyttöön.

 

Saatavilla kahdeksan erilaista settiä


Vaatesetti M


M-kokoinen vaatesetti on Arkivén kattavin ja suosituin huoltosetti. Setti sisältää valikoimamme parhaat tuotteet vaatteiden ja kodintekstiilien huoltoon: muun muassa kaksi eri vahvuista KENT-vaateharjaa sekä Steameryn huippusuositun Cirrus 3 -vaatehöyrystimen. Koko setin hinta 285 euroa.

Tarjoamme M-kokoisen setin pysyvästi 20% alennuksella

Vaatesetti SS-kokoinen vaatesetti sisältää samat tuotteet kuin M-koko poislukien Steameryn Cirrus 3 -vaatehöyrystimen. Täydellinen valinta sinulle, jonka kotoa löytyy jo palveleva vaatehöyrystin! Koko setin hinta 185 euroa.

NeulesettiJos harrastat neulomista tai käytät paljon neulevaatteita, neulesetti on valintasi. Neulefanin (lahja)paketti sisältää tärkeimmät välineet villavaatteiden pesuun, harjaukseen ja nukanpoistoon. Koko setin hinta 75 euroa.

LaukkusettiLaukkuihmisen aarre sisältää kaiken tarpeellisen nahkalaukkujen huoltoon ja hoitoon. Setin tuotteita voi käyttää monipuolisesti myös esimerkiksi nahkatakeille, -asusteille ja nahkaisille huonekaluille. Setin värittömät tuotteet sopivat kaikille väreille. Koko setin hinta 66 euroa.

Kenkäsetti MKenkäsetin avulla jokainen voi huolehtia paremmin kengistään, olla astetta tyylikkäämpi ja kahta ekologisempi!

M-kokoinen kenkäsetti sisältää kaiken, mitä tarvitaan nahkakenkien parhaaseen huolenpitoon. Kattavan setin luonnonmukaisilla tuotteilla on mahdollista elvyttää koviakin kokeneet kengät uuteen loistoon. Setin tuotteilla voi suojata myös uudet kengät.

Saatavilla värittömänä, mustana ja ruskeana.

Kenkäsetti SKompakti S-kokoinen Kenkäsetti on kiireisen huolehtijan valinta. Setti sisältää kenkien huollon all-in-one -tuotteen eli kenkävoiteen sekä kenkäharjan. Puhdistus käy näppärästi setin pehmeällä puuvillaliinalla. Koko setin hinta 40 euroa.

SneakersettiArkivén sneakersetti tarjoaa parasta luonnonmukaista laatua jokaiselle tennarijalalle. Setin tuotteilla annat uuden elämän vanhoille tennareille ja mahdollistat uusille hohdokkaat askeleet. Koko setin hinta 60 euroa.

MokkasettiLensikö kuraa mokkakengille? Ei huolta, mokkasetin avulla pelastat tilanteen kuin tilanteen. Mokkasetin tuotteita voit käyttää ihan kaikenlaisten mokkatuotteiden huoltoon ja hoitoon – oli sitten kyseessä kengät, laukku tai vaikkapa mokkatakki. Koko setin hinta 70 euroa.Tutustu setteihin ja niiden sisältöihin tarkemmin täällä »


JAA OMA HUOLTOTARINASI

Levitä kanssamme huollon ilosanomaa ja jaa oma huoltotarinasi somessa:

#huollan

#arkivéatelier

#arkivécare

#arkivéhome

#arkivéwellness