Act of Caring

Arkivén kodinhoitokategoria laajenee!

Siitä lähtien, kun päätimme alkuvuodesta laajentaa valikoimaamme myös kodinhoidon puolelle, on Arkivén Maria käännellyt kiviä etsien ekologisia ja laadukkaita tuotteita huonekalujen hoitoon.

Viimein kesällä Maria törmäsi sattumalta ruotsalaisen Act of Caringin tuotteisiin. AOC vastasi juuri sitä mitä haimme: luonnolliset ainesosat, vastuullinen tuotanto sekä kauniit tuotteet, jotka inspiroivat pitämään huolta. Hakemamme oli löytynyt.

AOC:N TARINA


Act of Caring haluaa edistää muutosta parempaan ja tietoisempaan maailmaan, missä arjen pienetkin teot voivat olla osa jotakin suurempaa.

AOC:n mielestä on aika arvostaa laatua, luonnonmateriaaleja ja jo olemassa olevia asioita – massakulutus kuuluu menneisyyteen.


Act of Caringin tavoite on toimia mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä myös omassa tuotannossaan: kaikki tuotteet valmistetaan luonnollisista aineosista ja pakataan kierrätysmateriaaleihin ilman turhia kääreitä.

Tuotteiden raaka-aineet hankitaan paikallisesti aina kun mahdollista kuljetuspäästöjen minimoimiseksi.

VALIKOIMA


Act of Caring tarjoaa puhdistus- ja hoitotuotteita kodinpinnoille ja huonekaluille. Valikoima sisältää tuotteita muun muassa puun, kivipintojen sekä nahan hoitoon ja puhdistukseen.

AOC tarjoaa luonnollisia ratkaisuja myös toimistotyöpisteiden puhdistukseen; esimerkiksi näppäimistöjen ja näyttöjen puhdistukseen.

AOC:n myrkyttömät luonnolliset tuotteet ovat myös lapsi- ja lemmikkiperheiden valinta.

AINESOSAT


Act of Caringin tuotekehitys ja -filosofia on saanut inspiraationsa ihonhoidosta. AOC:n mielestä voimme hoitaa kotiamme yhtä puhtailla raaka-aineilla ja samalla hyvinvoinnin periaatteella kuin ihoamme.

Act of Caring valmistaa omien sanojensa mukaan ihonhoitoa esineille.


Kaikki Act of Caring -tuotteet valmistetaan luonnollisista, vegaanisista ja biohajoavista raaka-aineista – ainesosista, joilla on mahdollisimman pieni vaikutus ilmastoon ja luontoon.

Valmistus tapahtuu pienessä ruotsalaisessa työpajassa ja tiimissä, jonka historia ja osaaminen on kosmetiikan valmistuksessa. Raaka-aineet hankitaan paikallisesti aina kun mahdollista CO-päästöjen minimoimiseksi.

DESIGN JA TUOKSUT


Design ja tuoksut ovat olleet alusta saakka tärkeässä roolissa AOC:n tuotteissa, jotta ne innostaisivat meitä pitämään parempaa huolta jo omistamistamme tavaroista.

Kaikki AOC:n tuoksut tulevat luonnollisista eteerisistä öljyistä. Eteeriset öljyt on valikoitu sekä niiden tuoksujen että myös tuotetta tehostavien ominaisuuksien vuoksi.

Miksi ostaa uutta, jos vanhaa kunnostamalla voimme paitsi säästää luonnonvaroja myös inspiroitua ja rentoutua?


TUTUSTU VALIKOIMAAN