Tältä sivulta löydät Arkivé Atelier -verkkokaupan (jäljempänä “Arkivé Atelier”, “verkkokauppa” tai “me”) tilausehdot ja ohjeet tilauksen tekemiseen. Tilatessasi Arkivé Atelier -verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihimme sekä vaihto- ja palautusehtoihimme. 

 Toimitustavat

 

Tarjoamme maksuttoman toimituksen 99 euroa ylittäville tilauksille.

 

Matkahuolto Lähellä-paketti – 4,90 eur 

Nouto valitsemastasi Matkahuollon pakettiautomaatista tai toimipisteestä.

Lähellä-paketit toimitetaan 2–7 päivän kuluttua tilauksesta. Huomaathan, että Matkahuolto ilmoittaa pakettien saapumisesta ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot.

Pakettien noutoaika on pääsääntöisesti 7 päivää saatuasi saapumisilmoituksen. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 16,9€.

 

Postipaketti, nouto automaatista tai postista – 6,90 eur 

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai postitoimipisteestä.

Postipaketit toimitetaan 2–7 päivän kuluttua tilauksesta. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisesta ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot.

Pakettien noutoaika on pääsääntöisesti 7 päivää saatuasi saapumisilmoituksen. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 16,9€.

 

Postin Pikkupaketti: Toimitus postiluukkuun – 4,90 €

Voimme toimittaa lahjakortit sekä yksittäiset pienet tuotteet pikkupakettina postiluukkuun. Pikkupaketit ovat perillä keskimäärin neljän työpäivän kuluessa siitä kun olet saanut ilmoituksen, että tilauksesi on käsittelyssä.

 

    Nouto Oulun varastolta, Uusikatu 8 – 0 €

    Olemme yhteydessä sähköpostitse nouto-ohjeiden kanssa, kun tilaus on valmis ja noudettavissa. Noutoaika myymälän aukioloaikojen mukaan. Noutotilaukset ovat noudettavissa pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.