Arkivén TOP 4 suosikit: SEES Company

Hyvää tekevistä tuoksuistaan tunnettu SEES Company on uusin
tulokas Arkivén valikoimaan, mutta tiimillemme jo tutuksi tullut arjen ilahduttaja. Tässä suosikkimme!

Päivin suosikki: Tekstiilisuihke


Second hand -aarteiden metsästys kuuluu lempipuuhiini, minkä myötä myös mitä erikoisimmat hajut löydöissä ovat tulleet tutuiksi.

SEESin etikkapohjainen tekstiilisuihke neutraloi hajut tehokkaasti ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun eteerisistä öljyistä. Omaksi suosikikseni on muotoutunut hienostunut bergamontin ja sitruunan tuoksuinen tekstiilisuihke No.1. Samaa suihketta suihkin kotona huonekaluille ja petivaatteille raikkaan tunnelman luomiseksi.

Viimeisimpänä pelastin SEESin tekstiilisuihkeella täydellisen villakankaisen syysbleiserin, joka tuoksui siltä, että sitä olisi säilytetty vuosia kellarissa tai ullakolla. Jos SEESin tekstiilisuihke ei olisi ollut minulle jo tuttu tuote, olisin saattanut jättää täydellisen takin rekille!

Mollan suosikki: Saunan pesuaine


Saunahullulle kelpaavat julkiset saunat kansainvälisten kylpylöiden höyrysaunoista Oulujoen saunalauttoihin, – ja Löylyn kautta lappilaisiin savusaunoihin. Syksy- ja talvihämärissä kuitenkin myös kotisaunan merkitys korostuu.

Raikas ja puhdas sauna on tärkeä osa nautinnollista löylyhetkeä. Saunan pesu sen sijaan on ikkunoiden pesuun verrattava kodin askare, johon tarttuminen tuntuu joka kerta yhtä työläältä.

SEESin eukalyptuksen tuoksuinen pesuaine tekee saunan puhdistuksesta aromaterapeuttisen mieltä virkistävän hetken. Suihkutettava pesuaine helpottaa puhdistusta huomattavasti, kun vierelle ei tarvita erillistä pesuastiaa: suihkuta vain kosteille lauteille, harjaa ja huuhtele.

Saunan pesu ei edelleenkään kuulu lempihommiini, mutta SEESin ansiosta siihen on nyt helpompi ryhtyä!

Vinkki löylyttelijöille:
Lisää löylyveteen muutama tippa eukalyptuksen eteeristä öljyä. Tuoksu rentouttaa mieltä ja hermostoa sekä laukaisee lihasjännitystä.

Marian suosikki: Tuoksukivi-diffuuseri


Olen vasta viime vuosina oivaltanut kuinka suuri ja kokonaisvaltainen merkitys tuoksuilla on mielialaan ja hyvään oloon – niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Erityisesti diffuuserin käytöstä on tullut tärkeä osa päivittäisiä hyvää tekeviä rutiinejani. Aamuisin ja iltapäivisin käytän diffuuserissa ajatuksia kirkastavaa eukalyptusta tai piristävää sekä keskittymistä tehostavaa sitruunaa. Iltaisin rauhotun uneen laventelin tuoksussa.

Ennen tuoksukiveen tutustumista olen käyttänyt perinteistä vedellä täytettävää ja sähköllä toimivaa diffuuseria. Käyttö on helppoa, mutta puhdistus työlästä (varsinkin näin suurkuluttajana).

Innostuin välittömästi SEESin tuoksukivestä ennen kaikkea siksi, ettei sitä tarvitse puhdistaa käyttöjen välissä! Pientä kiveä on myös helppo liikutella tarvittaessa paikasta toiseen eikä sen käyttöön tarvitse sähköä. Kiven kaunis orgaaninen muoto jaksaa ilahduttaa päivästä toiseen.

Outin suosikki: Astianpesuaine -spray


Olen jo vuosia käyttänyt omaa DIY-versiota suihkutettavasta tiskiaineesta, joten innostuin välittömästi tästä tuotteesta! SEESin astianpesuaine -spray tuo tuoksullaan ja tyylikkäällä designillaan luksuksen keskelle arkisinta askaretta.

Suihkutettavan tiskiaineen ansiosta säästyy huomattava määrä vettä, sillä lavuaariin ei tarvitse laskea erillistä pesuvettä. Astiat vain suihkutetaan tiskiaineella, harjataan ja huuhdellaan. Spraypullon ansiosta tiskiainetta ei myöskään tule käytettyä vahingossa liikaa.

SEESin Astianpesuaineen raikas veriappelsiinin tuoksu hivelee aisteja ja kauniin pullon pitää mielellään esillä kaunistamassa keittiötä.

Vinkki:
Otimme tämän juuri käyttöön myös toimiston keittiöön ja tiskivuoret ovat sen jälkeen vähentyneet huomattavasti!

SEES – seesteisempään arkeen.

KATSO KOKO VALIKOIMA »