Kodin kauneimmat sähkönsäästäjät

Kodeissa valmistaudutaan tulevaan talveen ja energiakriisiin pohtimalla kotien lämpötilojen laskemista, sähkölaitteiden käytön vähentämistä sekä polttopuilla lämmittämistä.


Lue lisää Arkivén vinkeistä sähkön säästämiseen tulevana talvena. Säästötuotevinkkimme ovat paitsi ekologisia, myös ehdottoman kauniita.Iris Hantverk Rikkakihveli + harjaErityisesti jos varastosi ovat täynnä polttopuita, tarvitaan ripaus ruotsalaista designia.

Lovisa Wattmanin suunnittelema öljykäsitellystä pyökistä sekä aidoista hevosen jouhista valmistettu rikkakihveli + harja auttavat vähentämään imurin käyttöä.

Iris Hantverkin kätevä siivoussetti on niin tyylikäs, että voit pitää sitä jatkuvasti esillä takan ääressä. Iris Hantverkin valikoimassa tarjolla on myös varreton versio.

Tarjoamme Iris Hantverk Rikkakihvelit ja harjat -20% alennuksella 3.10. saakka

Redecker MattopiiskaKanna imuroinnin sijasta matot ulos ja piiskaa!

Redecker Bürstenhausin rottinkinen mattopiiska on perinteinen työväline mattojen puhdistukseen ja toimii loistavasti lihasvoimalla.

Kevyellä ja taipuisalla piiskalla tamppaat puhtaiksi ja raikkaiksi kodin matot, tyynyt, peitot ja lampaantaljat.

Redeckerin rottinkinen mattopiiska on saksalaista laatua. Mattopiiskan varsi on vahvistettu metallilla kestävyyden parantamiseksi.

KENT Family MonitoimiharjaMikä tahansa KENTin vaatehuoltoon ja kodinhoitoon tarkoitetuista vaateharjoista on oiva apu kodin energiankulutuksen vähentämiseen.

Eteistä varten syntynyt KENTin Family -harja harventaa lasten sekä perheen retkeilijöiden ulkovaatteiden pesuväliä. (Toimii myös kuraisille tassunjäljille!)

Kurakaudella jatkuvan pesuntarpeen voi välttää suihkuttamalla vaatteille vettä sumutepullolla - ja harjaamalla kuorivaatteet, kuravaatteet ja toppavaatteet puhtaiksi.

Nopeaa, halpaa ja toimivaa ilman pyykkikonetta tai lämmintä vettä!

Fiini TahrastickKotimaisen Fiini Naturallyn 100% luonnollinen ja vegaaninen Tahrastick auttaa tahrojen paikallisessa puhdistamisessa. Saippuoidusta kookoksesta valmistetun hajusteettoman Tahrastickin teho perustuu korkeaan saippuapitoisuuteen.

On tarpeetonta pestä tai pesettää koko ulkotakkia, juhlamekkoa tai neulevaatetta ruoka- tai meikkitahran vuoksi.Arkivén asiakkaat ovat raportoineet välttäneensä pesulan pienen, mutta pippurisen Tahrastickin ansiosta useammankin kerran.

Hankaa Tahrastickillä kevyesti tahraa ja käytä apuna hiukan vettä. Anna vaikuttaa ja huuhtele ainoastaan tahran paikka.

Tahrastick toimii erinomaisesti esimerkiksi meikkivoidetahroille!

Steamery Stockholm KuivausrumpupallotJos joudut käyttämään kuivausrumpua, Steameryn kuivausrumpupallojen avulla säästät pyykin kuivausaikaa – ja samalla energiaa.

Villaiset kuivausrumpupallot auttavat pitämään pyykin liikkeessä kuivausrummussa, jolloin pyykki kuivuu nopeammin ja rypistyy vähemmän.

Voit jättää välistä myös silittämisen – erityisesti arkisissa kodintekstiileissä.

SEES TuoksukiviRentoudu ja nauti hyvää tekevistä tuoksuista luonnollisen diffuuserin avulla.

Tuoksukivi ei tarvitse perinteisten diffuuserien tapaan sähköä toimiakseen. Keraaminen kivi imee öljyn itseensä nopeasti, mutta haihduttaa tuoksua hitaasti.

Tuoksukiveä ei tarvitse puhdistaa käyttöjen välissä, mikä tekee käytöstä hyvin vaivatonta.

Kaamoskauden tärkeimmät tuoksut ovat ajatuksia kirkastava eukalyptus sekä piristävä ja keskittymistä tehostava sitruunaa.


SEES Tiskiaine SpraySaammeko esitellä: Arkivén tiimin mielestä kirkkaasti markkinoiden paras ja riittoisin käsitiskiaine! Yksi suihkaus riittää jopa kymmenien astioiden pesuun.

Suihkutettavan tiskiaineen ansiosta säästyy huomattava määrä vettä, sillä lavuaariin ei tarvitse laskea erillistä pesuvettä. Spraypullon ansiosta tiskiainetta ei tule käytettyä vahingossa liikaa.

KENT. Pure Flow hiusharjatKENT. Pure Flow -sarjan harjojen innovatiivinen tuuletusaukollinen muotoilu maksimoi ilman virtauksen ja minimoi föönausajan – säästäen aikaa ja energiaa.

Sarjan lapioharja on asiakkaidemme parhaaksi äänestämä Pure Flow -malli. Lapioharja on parhaimmillaan pitkien ja keskipitkien hiusten selvityksessä ja suoristamisessa. Päänahkaa naarmuttamattomat pyöristetyt nylonharjakset lipuvat vaivattomasti hiusten läpi ja jättävät ne sileiksi ja takuttomiksi.