Maailman parhaat hiusharjat nyt Suomessa

KENT. ja Arkivé Atelier juhlivat KENT-vaateharjojen menestystä Suomessa lanseeraamalla valikoiman ensiluokkaisia KENT-hiusharjoja Arkivén valikoimaan ja maahantuontiin.

Pääset nyt nauttimaan kanssamme KENTin uskomattomasta käsityötaidosta, taitavasta estetiikasta ja vuosituhansia kestäneestä tuotekehitystyöstä premium -hiusharjojen muodossa.

Arkivén valikoimasta löydät alkuun neljän suositun KENT. -sarjan tuotteita. Kokonaisuudessaan KENTin valikoima kattaa noin 200 erilaista hiusharjaa, jotka ovat nyt saatavilla jälleenmyyjä-asiakkaille.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kampaamo- tai kauneusalan toimija, tai haluat upeat KENT. -hiusharjat koristamaan vaate- tai lifestyleputiikkiasi ❤︎
Brittiläinen KENT. on maailman vanhin, laadukkain ja arvostetuin harjabrändi. Kaikki Kent Brushes -harjat valmistetaan merkin omalla tehtaalla Apsleyssa Hertfortshiren kreivikunnassa.KENT. Hair


KENTin ammattilaistasoisilla hiusharjoilla on korkea brändi- ja käyttöarvo. Upea, käsityönä viimeistelty ulkonäkö tekee KENT-harjoista meidän kaikkien arjen luksusta.
Monipuolisesta valikoimasta löydät helposti juuri omiin käyttötarpeisiisi sopivan harjan. Harjat on muotoiltu käteen sopivaksi ja eri yhdistelmät luonnonharjaksia ja nylonpiikkejä varmistavat yksilöllisen sopivuuden erilaatuisille hiuksille ja hiuspohjille.

KENT-harjat valmistetaan eettisekologisesti KENTin omalla tehtaalla Englannissa Hertfortshiren kreivikunnassa. Hyvin pidettynä KENT-harjat voivat kestää jopa sukupolvien ajan!

KENT. tekee töitä ylpeydellä ja suurella sydämellä – laatu ja asiakastyytyväisyys aina etusijalla. Brändi tarjoaa jokaiselle harjalleen takuun materiaalien ja työn laadusta. Vialliset harjat korjataan tai korvataan uudella harjalla.

Tutustu Arkivén KENT-hiusharjavalikoimaan »

PURE FLOW – Arjen uusi suosikki


KENTin uusi suosikkisarja Pure Flow on valmistettu FSC™ -sertifioidusta luonnonpuusta. Pure Flow huokuu puhtautta, luonnollisuutta ja ekominimalistista estetiikkaa.

Ympäristö- ja metsäystävällinen Pure Flow on huolellisesti suunniteltu valikoima ammattitason hiusharjoja, jotka ovat parhaimmillaan päivittäiseen käyttöön – harjaamiseen, tasoittamiseen, föönaukseen ja muotoiluun.

Nimi Pure Flow viittaa harjojen innovatiiviseen, tuuletusaukolliseen muotoiluun, joka on suunniteltu lyhentämään hiusten föönausaikaa. Harjojen ergonomisesti muotoillut kaarevat kahvat antavat mukavan ja turvallisen pidon,

Pure Flow -sarjasta löydät helposti uuden suosikkiharjasi ❤︎

CLASSIC SHINE – Luksusta upeimmille hiuksille


KENTin Classic Shine -hiusharjat ovat ylellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön myös niille, jotka vaativat harjaltaan ja hiustenhoidoltaan hieman enemmän.

Tarkoin valitut luonnonharjakset ja ergonominen muotoilu stimuloivat päänahkaa, levittävät hiuspohjan luonnollisia öljyjä kaikkialle hiuksiin ja estävät kaksihaaraisten muodostumista. Nämä ammattilaistenkin rakastamat harja pitävät hiuksesi sileinä ja luonnollisen kiiltävinä ympäri vuoden.

Classic Shine -sarjan harjat ovat kauniita, luksustasoisia hyvinvointituotteita, jotka jättää mielellään esille kaunistamaan kylpyhuonetta tai eteisen pöytää.

Näiden harjojen vaikutuksen hiustesi hyvinvointiin voit nähdä ja tuntea ❤︎

HAND MADE -kammat – Tyyliä jokaisen arkeen


Käsintehdyt KENT -kammat ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan.

KENT. -kammat valmistetaan käsityönä selluloosa-asetaatista. Puupohjainen selluloosa-asetaatti on täydellinen materiaali joka päivä mukana kulkevan kamman valmistukseen, sillä se on joustava, sitkeä ja kevyt.

KENT -kampa liukuu tarkasti ja vaivattomasti hiusten ja partakarvoituksen läpi raapimatta tai vahingoittamatta hiuksia tai ihoa. Teet sillä helposti tarkat jakaukset sekä huollat kampauksen yksityiskohtia.

KENT -valikoiman käsintehdyt kammat sisältävät erilaisia malleja paksuille ja ohuille hiuksille - sukupuoleen katsomatta!

KENT -kammat ovat klassisen tyylikkäitä. Upea englantilainen tyylikampa on loistava lahja vaikkapa modernille herrasmiehelle.


BABY&CHILD – parasta pienille ihmisille


KENTin Baby&Child -kombo on suunniteltu erityisesti pienten ihmisten tarpeisiin.

KENTin vauvoille ja lapsille tarkoitetut tuotteet edistävät hiusten kasvua, hierovat päänahkaa ja poistavat vauvakarstaa.

Harjaushetket ovat tärkeitä yhdessä olon hetkiä, jotka rauhoittavat ja tyynnyttävät vauvaa.


Pehmeäharjaksiset KENTin laadukkaat Baby&Child -tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle päänahalle. Baby&Child -kombo on täydellinen lahja vauvakutsuille, vauvan syntymälahjaksi ja tai ensimmäisille synttäreille.