Paras vaatehöyrystin

Saammeko esitellä: Tässä on markkinoiden paras vaatehöyrystin.

Olemme vuosien saatossa kokeilleet lukuisia erilaisia vaatehöyrystimiä – kuitenkaan löytämättä sitä täydellistä mallia, jossa kaikki olisi kohdillaan. Kuullessamme Steameryn uudesta silittävästä Cirrus No. 3 vaatehöyrystimestä, olimme välittömästi innoissamme! Aivan kuin he olisivat lukeneet ajatuksemme ja kuulleet toiveemme, siitä minkälainen täydellisen vaatehöyrystimen tulee olla!

Jo ensimmäisten testikäyttöjen aikana tulimme pian siihen tulokseen, että  Steamery Stockholmin Cirrus No. 3 on kirkkaasti markkinoiden paras vaatehöyrystin. Sen lisäksi, että se hivelee esteetikon silmää, se myös tekee sen, minkä lupaa: silottaa, suoristaa ja raikastaa. Parhaan vaatehöyrystimen Cirrus 3:sta tekee se, että laite ei ole pelkkä vaatehöyrystin – se on vaatehöyrystimen ja silitysraudan hybridi! 

Vaatehöyrystin vai silitysrauta - miten olisi silittävä vaatehöyrystin?


Steameryn Cirrus No. 3 -vaatehöyrystimessä on erityinen silityslevy, joka kuumenee silitysraudan alinta tasoa vastaavaan lämpötilaan, eli 140-asteeseen. Lämmin silityslevy parantaa höyryn laatua ja auttaa silottamaan vaatteet tehokkaammin kuin normaali vaatehöyrystin.

Cirrus No. 3 -vaatehöyrystintä voi käyttää tavallisen vaatehöyrystimen tapaan pystyasennossa ja tarvittaessa silitysraudan tapaan tasolla vaaka-asennossa, jos haluaa esimerkiksi silittää housujen prässit. Laitteen mukana tulevan suojahansikkaan avulla myös vaikeammat kohdat, kuten kauluspaitojen kaulukset ja helmat, saa silotettua helposti.

Cirrus No. 3 -vaatehöyrystin on valmis käyttöön vain 25 sekunnissa, joten se on kiireisten aamujen pelastus!


Vaatehöyrytintä kannattaa säilyttää näkyvillä ja kädenulottuvissa, jotta se pääsee mahdollisimman usein käyttöön. Siksi onkin hienoa, että Steameryn vaatehöyryttimen muotoiluun ja tyylikkyyteen on panostettu. Se sopii siis loistavasti esteetikon kotiin! Cirrus No. 3 -vaatehöyrystintä on saatavilla kahdessa värissä: hiilen mustana ja hiekan sävyssä.

Cirrus No. 3 on myös kompaktin kokoinen. Pientä laitetta on helppo liikutella vaatteen pinnalla ja sillä pääsee hyvin käsiksi myös ahtaampiin paikkoihin. Pieni, kannettava vaatehöyrystin on helppo ottaa mukaan myös matkalle!

Cirrus No. 3 -vaatehöyrystin pähkinänkuoressa:


• Two-in-one: silitysraudan ja vaatehöyrystimen hybridi
• Sisältää erityisen silityslevyn, jonka ansiosta silottaa tekstiilit paremmin
• Voidaan käyttää pystyasennon lisäksi vaaka-asennossa silitysraudan tapaan
• Valmis käyttöön vain 25 sekunnissa
• Kompaktin kokoinen: helppo silottaa ahtaita paikkoja ja ottaa mukaan matkalle
• Tyylikkään ulkonäön vuoksi vaatehöyrytintä säilyttää mielellään näkyvillä, jolloin sitä tulee käytettyä useammin
• Pakkaus sisältää suojahansikkaan, jonka avulla on helppo silottaa esimerkiksi paidan kaulukset
• Saatavilla kahdessa värissä: hiili ja hiekka

Miksi käyttää vaatehöyrystintä?


Vaatehöyrystimen käyttö on vaivaton ja hellävarainen tapa silottaa ryppyiset vaatteet. Laitteesta tuleva kuuma höyry tappaa bakteereita ja raikastaa materiaalit. Vaatehöyrystimen käyttö auttaa siis myös pidentämään vaatteiden pesuväliä. Vaatehöyrystimellä voi silottaa hellävaraisesti myös materiaalit, joita ei suositella silitettävän silitysraudalla.

Vaatehöyrystintä voi käyttää myös kodintekstiilien, kuten verhojen silottamiseen. Myös esimerkiksi sisustustyynyt saa helposti raikastettua laitteen avulla!


Vaatehöyrystintä käyttäessä huomaa pukeutuvansa useammin rypyttömiin vaatteisiin, sillä kynnys sen käyttöön on pienempi kuin silitysraudan ja -laudan esille ottamiseen. Laitteen avulla vaatekaapista löytyvät vaatteet saavat huolitellun ja raikkaan ilmeen. Höyryttämällä vaatteisiin saa ryhtiä ja uutuuden tunnetta!

Arkivén kokemuksia vaatehöyrystimistä:


“Minulla on kokemusta enimmäkseen Philipsin vaatehöyrystimistä. Isommissa Philipsin käsikäyttöisissä vaatehöyrystimissä olen kokenut suuren vesisäiliön hyväksi, mutta malli ja koko on ollut kömpelö. Isoa vaatehöyrystintä on vaikea liikutella eikä sitä voi ottaa helposti mukaan matkalle. Ongelmia on ollut myös sen kanssa, että vaatehöyrystin “yskii” usein vettä. Steamery Stockholmin Cirrus No. 3 on kirkkaasti paras vaatehöyrystin, jota olen kokeillut – se pääsee nykyään jopa useammin käyttöön kuin silitysrauta vaikka olen aina ollut vannoutunut silittäjä!”

– Maria


“Omistan Philipsin Steam&Go Plus -vaatehöyryttimen, mutta epäonnekseni se meni juuri alle vuoden käytön jälkeen rikki. Höyryttimen vesisäiliö lähti käytön aikana liian helposti irti ja se teki höyryttämisestä todella vaikeaa. Olen lukenut paljon vertailuja vaatehöyryttimistä ja päässyt testaamaan useita. Olin kuullut paljon hyvää Steameryn Cirrus No. 3 -höyryttimestä ja päätin hankkia sen korvaamaan rikki mennyttä laitetta. Cirrus 3:sen käyttö on helppoa ja se suoristaa rypyt paremmin kuin edeltäjänsä. Laitteen muotoilu ja etenkin hiekanvärinen versio miellyttää silmääni, joten laite ei varmasti jää piiloon kaapin perälle. Kun laite on kaunis, sitä tekee mieli pitää esillä ja käyttää. Paras vaatehöyrystin on löytynyt!”

– Päivi

Kuvat: Eeva Takkunen