Tähtituotteet kodinhoitoon

Arkivén Home-valikoimasta löydät tuotteita kodin pintojen ja huonekalujen puhdistukseen ja huoltoon sekä vaihtoehtoja ekologiseen pyykinpesuun ja siivoukseen.


Kokosimme Home-valikoiman suosituimmat tähtituotteet.

 

SiivoukseenIRIS HANTVERK
Rikkakihveli ja harja


Skandinaavisen tyylikäs käsityönä valmistettu lakaisusetti on klassikkoapuri jokaiseen kotiin. Saatavilla varrellisena ja varrettomana. Valitse sisustukseesi sopiva sävy trendikkäistä värivaihtoehdoista.


ACT OF CARING
Puhdistussuihke + Puhdistusliina näytöille


AOC:n näytönpuhdistussuihkeella ja -liinalla puhdistat kaikki näytöt sekä myös silmä- ja aurinkolasit luonnollisesti. Alkoholipohjainen suihke desinfioi samalla kun puhdistaa.


ACT OF CARING
Puhdistussuihke esineille


Näppäimistöt, lasten lelut ja toimistopisteen pientavarat puhdistuvat luonnollisesti AOC:n näppärän kokoisella desinfioivalla puhdistussuihkeella.


ECODOO
Puhdistuskivi


Mediasuosioon noussut puhdistuskivi on luontoystävällinen siivouksen ihmeaine pinttyneen lian puhdistukseen. Biohajoava Ecodoo-puhdistuskivi on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista. Tuotteella on Ecocert-sertifikaatti.

Huonekalujen hoitoonACT OF CARING
Puunhoitosetti


AOC:n puunhoitosetillä huollat puiset vintagelöydöt, kodin puupinnat sekä perinneaarteet uuden veroisiksi. Setin tuotteet sopivat kaikille luonnonpuisille pinnoille.


SEES
Tekstiilisuihke


Kangassohvat ja muut tekstiilipäällysteiset huonekalut raikastuvat luonnollisesti ja helposti etikkapohjaisella tekstiilisuihkeella. Todellinen Tori-löytöjen pelastaja!


STEAMERY
Nukkaleikkuri


Nukkaantuneet sohvat, koristetyynyt ja viltit uudistuvat käden käänteessä nukkaleikkurin avulla.
Steamery Stockholm Pilo 2 -nukanpoistaja on markkinoiden tehokkain, kaunein ja korkealaatuisin nukanpoistaja.

PyykinpesuunPESULIISU
Pyykkiteline


Toistuvasti loppuunmyyvä Pesuliisu valmistetaan artesaanityönä Haapsalussa Virossa. Skandinaavisen tyylikäs Liisu toimii myös vaaterekkinä.


ECODOO
Valkaiseva pyykinpesujauhe


Luonnollinen valkaiseva pyykinpesuaine, joka todella toimii!
Tiimimme ja asiakkaidemme ylistämä pesujauhe on lisäksi triplatiivistetty: 1,5kg pakkaus riittää jopa sataan koneelliseen pyykkiä.


SONETT
Villan ja silkin pesuaine


Villakerrastokauden alkaessa on tärkeää, että kotoa löytyy myös villalle sopiva pesuaine. Sonettin villan ja silkin pesuaine on 100% biohajoava ja vegaaninen.


STEAMERY
Värinkerääjäliina


Värinkerääjäliina on värikkään vaatekaapin kirkastaja. Liina imee pesun aikana irtoavan värin magneetin lailla ja auttaa pitämään pyykin kirkkaana.


FIINI NATURALLY
Tahrastick


Tahrastick on vegaaninen ja kotimainen vaihtoehto sappisaippualle. Ihmepuikko toimii erinomaisesti esimerkiksi meikkivoidetahroille takin kauluksissa.

TiskaukseenSEES
Astianpesuaine-spray


Saammeko esitellä: Arkivén tiimin mielestä kirkkaasti markkinoiden paras ja riittoisin käsitiskiaine! Yksi suihkaus riittää jopa kymmenien astioiden pesuun.
Suihkutettavan tiskiaineen ansiosta säästyy huomattava määrä vettä, sillä lavuaariin ei tarvitse laskea erillistä pesuvettä. Spraypullon ansiosta tiskiainetta ei tule käytettyä vahingossa liikaa.


IRIS HANTVERK
Tiskirätti


Konepestävä tiskirätti on kestävä ja kaunis vaihtoehto perinteisille tiskiräteille. Iris Hantverkin tiskiliinaa on saatavilla useissa herkullisissa sävyissä.


IRIS HANTVERK
Pulloharja


Syksyn retkitermarit, vesipullot ja maljakot puhdistuvat helposti ja perusteellisesti laadukkaalla pulloharjalla. Kärjen harjasten avulla myös pohja puhdistuu tehokkaasti.