Uusi Arkivé on enemmän - tiedote yrityskaupasta

 

Arkivén koko alkuvuoden fokus on ollut uudelleenjärjestäytymisessä, jonka seurauksista koko Arkivé -yhteisö pääsee nyt nauttimaan.

 

Meillä on ilo ilmoittaa liiketoimintakaupasta, jonka myötä Arkivén valikoima sekä palvelut kehittyvät - ja tiimi kasvaa. Jatkossa Arkivé toimii toiminimellä Arkivé Academy Oy. Arkivé säilyy yhä yrittäjävetoisena suomalaisena yrityksenä. 

KTM Iina Kuvaja toimii uuden Arkivén toimitusjohtajana sekä vastaa yrityksen B2B -asiakkuuksista. Iina on pukeutumistoimialan moniosaaja, joka luottaa työssään huollon voimaan ja erinomaiseen asiakaspalveluun. Arkivén jälleenmyynnin tilaukset sekä yhteistyö- ja tapahtumapyynnöt voi osoittaa jatkossa Iinalle p. 040 577 7028, iina@arkiveatelier.com

Arkivén mentorina jo useamman vuoden toiminut KM Molla Jelkänen jatkaa uuden Arkivén brändijohdossa, Arkivé Academyn pedagogisena johtajana sekä hallituksen puheenjohtajana. Mollan tavoittaa p. 040 585 0948, molla@arkiveatelier.com

Arkivén perustaja Maria Manninen jatkaa Arkivé Academyn kouluttajana ja johtavana huoltoartesaanina. Marian tavoittaa p. 044 500 1622, maria@arkiveatelier.com

 


Huolla!


Kasvavan Arkivé -tiimin ja liiketoiminnan tavoitteena on palvella sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita yhä paremmin ja laaja-alaisemmin.

EU-sääntelyn ja ihmisten huoltotietoisuuden lisääntyessä työtämme tarvitaan. Toiveenamme on edelleen kasvattaa Huoltajien joukkoa, johon kuuluvat niin tekstiilien kuluttajat, valmistajat kuin myyjätkin.

Kehitämme jatkossa aktiivisesti huollon koulutuksia ja huoltoiltakonsepteja, messu- ja pop up -tapahtumia, myymälätoimintaa, verkkokaupan valikoimaa sekä huolella kustomoituja huoltotuoteratkaisuja jälleenmyyjille.

Arkivén koulutustoiminnasta vastaa tulevaisuudessa keskitetysti Arkivé Academy, joka tuottaa huollon koulutuksia ja sisältöjä yksityisille asiakkaille, yrityksille, järjestöille, kunnille ja oppilaitoksille.

Palautamme porrastetusti myös kovasti kysytyn huoltopalvelun, josta Arkivén toiminta kuusi vuotta sitten sai alkunsa.


Lämmintä kesää ja huollon iloa toivottaa,

Arkivé Atelierin tiimi


-

Arkivé Academy Oy

Y-tunnus 3435302-3

Uusikatu 8

90100 Oulu