Arkivé HOME - Vuoden suosikit 2022Vuoden 2022 aikana Arkivén kodinhoidon tuotteet muodostivat uuden Arkivé HOME -kategorian, joka ilmestyi verkkokauppaan kesän aikana.

Arkivé HOME -valikoimasta löydät vaihtoehtoja ekologiseen pyykinpesuun, kodinhoitoon, siivoukseen ja huonekalujen hoitoon.

Nyt esittelemme Arkivé HOME -valikoiman vuoden 2022 suosituimmat tuotteet, joihin asiakkaamme erityisesti ihastuivat. Tutustu ja ihastu itsekkin!

Arkivé HOME - Vuoden suosikit 20221. Pesuliisu Pyykkiteline


Pesuliisun pyykkiteline oli koko Arkivé -vuoden 2022 huikea menestystarina. 

Jouduimme useita kertoja myymään ei-oota kauniista puisesta pyykkitelineestä, kun sitä valmistava paja kärsi vaikean vuoden aikana muun muassa sähkönpuutteesta, työvoimapulasta sekä puun raaka-ainepulasta.

Pesuliisu on rakastettu kodin kaunistaja ja käytännöllistäjä, joka valmistetaan aitona puusepäntyönä Latviassa ja Virossa. Pesuliisua käytetään sekä pyykin kuivaamiseen että vaatetelineenä.

Minimalistinen Pesuliisu ilahduttaa skandinaavisen sisustustyylin ystävää. Tilansäästäjänä se mahtuu pieneenkin kotiin – pyykinkuivaus pienen kodin olohuoneessa muuttuu hitusen siedettävämmäksi Liisulla. 

Pesuliisua on saatavilla matalana ja korkeana mallina.

2. ECODOO Tahrasuola


Pinttyneet tahrat ja keltaiset kainalot saavat kyytiä luonnollisella tahrasuolalla.

Ecodoon valkaiseva tahrasuola on biohajoava ja myrkytön kolmen ainesosan ihme.  

Tahrasuola sopii hyvin kaikille - myös herkkäihoisille, lapsiperheille sekä allergikoille. Liota pinttyneet tahrat tahrasuolavedessä tai lisää tahrasuolaa tavallisen pyykinpesuaineen sekaan kirkastaaksesi keittiöpyyhkeet, lakanat, vauvan vaatteet - mitä vain tarpeen mukaan. 

Tuotteen valkaiseva ja tahroja poistava vaikutus perustuu tuotteesta vapautuvaan aktiivihappeen. Valkaisevasta ominaisuudestaan huolimatta tahrasuola ei vie värillisenkään pyykin väriä vaan auttaa pitämään värit kirkkaina. 

Kirjopyykille tahrasuolaa ei kuitenkaan suositella säännölliseen käyttöön. Säästä siltä myös herkät villat ja silkit.

3. ECODOO Kirkastava pyykinpesujauhe


Ecodoon ekologinen ja zeoliititon pyykinpesupulveri on paitsi Arkivé HOMEn - myös Arkivén koko valikoiman bestsellereitä. 

Pyykkiaine on helposti liukenevaa ja taloudellista käytössä. Pyykkipulverissa on aavistus luonnollisia rosmariini-, eukalyptus- ja laventeliöljyjä, mutta puhdas kuiva pyykki ei tuoksu eikä allergisoi. 

Biohajoava pesujauhe säilyttää valkoisen valkoisena ja värit kirkkaina. Jauheen happipohjainen valkaisuaine kirkastaa värit ja valkaisee pyykin luonnollisesti. Valkaisevista ainesosista huolimatta tuote ei haalista värejä. 

Pyykkipulveri ei sisällä optisia kirkasteita, synteettisiä säilöntäaineita tai muita ympäristön kannalta haitallisia ainesosia. 

Saatavilla kaksi pakkauskokoa: 1,5kg ja 3kg. 3kg pakkaus riittää jopa 100 koneelliseen pyykkiä!

4. Act of Caring Marmorin puhdistusaine


Ajankohtainen kodinsisustuksen klassikko marmori tuntui suorastaan huutavan luonnollista puhdistajaa.

Asiakkaamme rakastuivat ruotsalaisen Act of Caringin erityisesti kivi- ja marmoripinnoille kehitettyyn puhdistussuihkeeseen.

Haitta-aineeton ja biohajoava marmorisuihke puhdistaa marmori- ja kivitasot keittiöstä kylppäriin. Puhdistussuihke sopii mainosti myös kaikenlaisten marmori- ja kiviesineiden puhdistukseen.

Korkean pH-arvon ansiosta suihke puhdistaa marmori- ja kivitasot tehokkaasti mutta pintaa vahingoittamatta. 

Suihkeen tuoksu on raikas, hienostunut ja mieto mänty. Pullo on 100% kierrätettyä muovia.