Arkivé WELLNESS – Vuoden suosikit 2022Tutustu Arkivén kysytyimpiin ja suosituimpiin hyvän olon tuotteisiin.

Vuoden 2022 aikana Arkivén valikoima järjestäytyi kolmen eri pääkategorian alle; CARE, HOME ja WELLNESS. Arkivé WELLNESS -valikoima pitää sisällään huolenpitoa hiuksille, iholle ja mielelle.

Arkivélle wellness tarkoittaa hidasta elämää, kotoilua, kiireettömyyttä ja läsnäoloa.

Hyvinvoinnin valikoima auttaa meistä jokaista ripausta kauniimpaan, ekologisempaan, merkityksellisempään ja hemmottelevampaan elämään.

Arkivé WELLNESS -valikoiman suosituimmat tuotteet vuonna 2022 tulevat tässä.

Arkivé WELLNESS - Vuoden suosikit 20221. KENT. Classic Shine -hiusharja


KENTin Classic Shine -hiusharja edustaa maailman parhaita hiusharjoja.

Käsin viimeistellyistä, ylellisistä harjaksista valmistettu Classic Shine on premium-harja niille, jotka haluavat yhden täydellisen hiusharjan jokapäiväiseen käyttöön.

Ammattilaisten suosimat Classic Shine -harjat stimuloivat päänahkaa, estävät hiusten rispaantumista ja auttamaan kuljettamaan hiuspohjan rasvaa tasaisesti kaikkialle hiuksiin.

Classic Shine -harja on luksusluokan hyvinvointituote, jonka vaikutukset voit nähdä sekä tuntea.

Harjoja on kaksi kokoa; M ja L. Yleisön suosikki vuonna 2022 on ollut pienempi koko, mutta Arkivén tiimi suosii suurempaa L -kokoa.


2. SEES Tuoksukivi Diffuuseri


SEESin tuoksukivi on käsintehty eteeristen öljyjen luonnollinen diffuuseri eli haihduttaja.

Tuoksukivi haihduttaa sille tiputettujen eteeristen öljyjen tipat vähitellen luovuttaen huoneilmaan aromaattisia tuoksuja, ja niiden mieltä ja kehoa hoitavia vaikutuksia.

SEESin kauniit tuoksukivet valmistetaan Suomessa kotimaisesta savesta. Jokainen kivi on samalla uniikki keramiikkatuote. Tuoksukivi on ekologinen, taloudellinen ja turvallinen sähköisen diffuuserin korvaaja.

Arkivén asiakkaat ovat vuonna 2022 ihastuneet tuoksukiveen, joita on hankittu paitsi omalle työpöydälle, kylppäriin ja makuuhuoneeseen - myös lahjoiksi.


3. KENT. PURE FLOW Lapioharja


KENTin hiusharjoista PURE FLOW -valikoima on helppo kokoelma hiusharjoja päivittäiseen käyttöön. FSC™-sertifioidusta luonnonpuusta valmistetusta Pure Flow -valikoimasta varmasti uuden lempiharjasi.

Suosituin PURE FLOW -kokoelmasta vuonna 2022 oli kunnon lapioharja, joka on täydellinen erityisesti pidempien hiusten muotoiluun, harjaamiseen, hoivaamiseen ja kuivaamiseen.

Ympäristö- ja metsäystävälliset PURE FLOW -harjat ovat myös ergonomisia käyttää. Kaarevat muotoillut kahvat antavat mukavan ja turvallisen pidon.

PURE FLOW -sarjan nimi tulee harjojen innovatiivisesta, tuuletusaukollisesta muotoilusta, joka maksimoi ilman virtauksen ja minimoi föönausajan.


4. Cypreos France Éponges -luonnonsieni


Vuonna 2022 monikäyttöiset luonnonsienet löysivät tiensä asiakkaidemme kylpyhuoneisiin.

Luonnonsieni on hellävarainen, kaunis ja kestävä tuote vartalon ja kasvojen puhdistukseen. Pehmeä Fine sponge -lajike on tarpeeksi hellävarainen jopa vauvojen ja pienten lasten kylpyhetkiin.

Ranskalaisen Cypreos Frances Épongesin luonnonsienet tulevat vastuullisilta pyytäjiltä Välimereltä ja Karibianmereltä. Sienet kerätään niin, että kasvualustaan jää tarpeeksi rihmastoa uudelle kasvustolle. Sienet puhdistetaan ja viimeistellään Ranskassa.

Cypreos France Éponges -sieniä ei valkaista myrkyllisillä aineilla, joten jokainen sieni on täysin uniikki.


5. KENT. Lasten hiusharja ja kampa


KENTin Baby&Child -kombo on suunniteltu erityisesti pienten ihmisten tarpeisiin.

Arkivé -vuoden 2022 halutuimpia lahjoja oli KENTin vauvoille ja lapsille tehdyt hiusten ja päänahan hoitovälineet.

Söpö paketti on ekologinen ja laadukas lahja vauvakutsuille, vauvan syntymälahjaksi ja tai ensimmäisille synttäreille.

KENTin vauvatukkakombo edistää hiusten kasvua, hieroo ja rentouttaa päänahkaa ja poistaa vauvakarstaa.