Arkivé CARE – Vuoden suosikit 2022Arkivé Care -valikoiman suosituimmat tuotteet vuonna 2022 tulevat tässä. Tutustu yleisön valitsemiin vaatehuollon parhauksiin ja innostu itsekin!

Vuoden 2022 aikana Arkivén valikoima järjestäytyi kolmen eri pääkategorian alle; CARE, HOME ja WELLNESS. Arkivé CARE tarkoittaa Arkivén vaatehuoltoon keskittynyttä valikoimaa. 

Arkivé CARE tarjoaa tuotteet parhaaseen huolenpitoon koko vaatekaapille. Arkivé Care -valikoimasta löydät tarkkaan kuratoituja, kauniita ja takuulaadukkaita tuotteita vaatteiden, kenkien ja asusteiden hoitoon.

Arkivé CARE – Vuoden suosikit 20221. KENT. CP6 Neuleharja


Vuosi vuoden jälkeen kärkipaikan pitävä ikoninen CP6 on Arkivén ja KENTin suosituin ja rakastetuin vaateharja.

Nimensä mukaan CP6 on paras harjamme neuleille ja villalle, mutta se sopii monipuolisesti myös kaikkien muiden vaatteiden ja tekstiilien puhdistamiseen ja huoltoon. CP6 on tarpeeksi hellävarainen jopa sukkahousuille, juhlapuvuille ja silkille.

CP6 toimii huollon ja siivouksen helppona moniottelijana myös autossa ja kotona.


2. STEAMERY Cirrus 3 Silittävä vaatehöyrystin


Cirrus 3 on vaatehöyrystimen ja silitysraudan designhybridi, joka tekee arjesta paremman.

Silitä työpaita tai juhlamekko kädenkäänteessä. Raikasta höyrystimellä neulepaita tai villakangastakki ilman pesua. Silittävällä vaatehöyrystimellä voit oikoa myös verhot ja pöytäliinat - vaikka jo paikoilleen asennettuina.


3. STEAMERY Pilo 2 Nukkaleikkuri


Pilo 2 poistaa nukan turvallisesti kaikista materiaaleista.

Kun kerran kokeilet nukkaleikkuria, et anna sitä enää pois. Nukkaleikkurin käyttö on kätevää ja hauskaa, ja sen käänteentekevä jälki koukuttaa.

Saat nukkaleikkurilla helposti fiksattua vaatteet, resorit, pipot, huivit ja sohvat uudenveroisiksi.


4. KENT. CG1 Family Monitoimiharja


Uusi tulokas KENTiltä on erityisesti lapsiperheiden ja ulkoilijoiden monitoimisuosikki. Monitoimiharja helpottaa esimerkiksi lasten ulkovaatteiden päivittäistä puhdistusta. Muutama tehokas harjanveto auttaa välttämään pyykin.


5. Arkivé Atelier NeulesettiTärkeimmät tuotteet neuleiden parhaaksi.

Arkivén syksyllä uudistuneet huoltosetit olivat koko loppuvuoden supersuosittuja. Valmiiksi harkitut vaatesetit herättivät paljon kiinnostusta ja kysyntää myös aloittelevien Huoltajien keskuudessa.

Suosituin kaikista oli neulesetti, jolla voit huoltaa kaikki käyttö- ja juhlaneuleesi upeaan kuntoon - ja pitää ne kauniina pitkään.

Kenkien hoidon voittaja:JASON MARKK Tennarien pesuaine + Premium puhdistusharja


Tehokaksikko likaisten tennarien kirkastukseen!

JASON MARKK tekee tennareista suorastaan taidetta. Brändi suhtautuu luonnonmukaisempaan tennarien puhdistukseen huikealla osaamisella ja intohimolla.

Myös Arkivén asiakkaat intoutuivat vuonna 2022 putsaamaan tennareitaan. Kengät voi suojata ja saada takaisin valkoisiksi myös vähemmän myrkyllisin keinoin.

Laukkujen ja asusteiden voittaja:FAMACO NahanhoitoaineTärkein tuote nahkalaukkujen parhaaksi.

Uuden brändimme ranskalaisen FAMACOn uskomattoman hyvä hinta-laatusuhde auttoi FAMACOn nahanhoidon voittajaksi. Monipuolinen ja varsin kohtuuhintainen nahanhoitoaine auttaa pitämään esimerkiksi nahkalaukuista ja -kengistä helposti huolta arjessa.