Hakola Koti pop-up @ Arkivé Atelier

Tervetuloa kylään Hakola!Hakola Koti pop-up avaa ovensa 30.11. Arkivé Room & Shopilla Oulussa. Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan väreistä, sisustamisesta ja huollosta kanssamme!

Pop up jatkuu sunnuntaihin 3.12. saakka.

Aukioloajat:

To-Pe 11–19
La 10–16
Su 12–16

Hakola tarjoaa paikan päällä tehdyistä tilauksista 10% alennuksen koko pop-upin ajan.-

Hakola ja Arkivé Atelier ovat ystäväyrityksiä, joita yhdistää vakaa arvostus laatua, kestävyyttä ja huollettavuutta kohtaan.

Me Arkivéssa ihailemme ja kunnioitamme suuresti Hakolan sitoutumista tuotteisiinsa. Jokainen tuote on suunniteltu korjattavaksi ja huollettavaksi. Hakolan tuotteet on mahdollista verhoiluttaa uudelleen Hakolan tehtaalla Jurvassa ja yritys tarjoaa tuotteilleen Pääkaupunkiseudulla myös Hakola on Wheels -huoltopalvelua kotikäyntinä. Jopa vuosikymmeniä vanhojen Hakola-sohvien kaavat ovat edelleen tallessa uudelleenverhoiluja varten.

Vierailun ajan tarjoamme KENT. Vaateharjat 20% alennuksella


Tiesitkö, että vaateharja sopii myös sohvien puhdistukseen? Hakola on vannonut KENT. Vaateharjojen nimeen jo vuosien ajan sohviensa puhdistuksessa.

Vaateharja puhdistaa sohvasta irtolian, karvat ja pölyn sekä toimii erinomaisesti myös tahrojen puhdistukseen. Parhaan lopputuloksen saat suihkauttamalla sohvalle vettä ennen harjausta.

Vaateharja on erinomainen apu myös helposti pölyyntyvien samettisohvien puhdistuksessa!