Nähdään messuilla viikonloppuna 20.-22.10.2023

 

 

Täällä jo pakataan, sillä tulevana viikonloppuna järjestetään pohjoisen Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma I love me Helsingin messukeskuksessa.

 

 

I love me kerää saman katon alle kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin kiinnostavimmat kuulumiset ja toimijat.

Tänä vuonna I love me:n kattoteema on ajankohtainen monimuotoisuus. Messuilla juhlitaan kauneuden ja hyvinvoinnin yksilöllisyyttä ja erilaisia tulokulmia. Tapahtuman tavoitteena on tuoda mukanaan hyvää oloa – niin sisäisesti kuin ulkoisesti. I love me 2023 -messujen pääyhteistyökumppanina toimii MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Arkivé Atelier on mukana inspiroitumassa, tapaamassa uusia ja vanhoja asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä jakamassa vaatehuollon tärkeää sanomaa. Löydät meidät messuhallista osastolta 6t64. Messut ovat avoinna pe klo 10-19 ja la & su klo 10-18.

Paneelikeskustelu perjantaina 20.10. klo 13.00Arkivé Atelier osallistuu messujen avajaispäivänä perjantaina 20.10. Lounge -lavan paneelikeskusteluun alkaen klo 13.00. Keskustelussa ovat mukana Arkivé Atelierin perustaja Maria Manninen, Nanson retailjohtaja Jenni Homer sekä second hand -markkinapaikka Emmyn toimitusjohtaja Timo Huhtamäki. Keskustelua moderoi rakastettu muodin moniottelija Sami Sykkö.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan paneelikeskustelua, jossa kolme toisiaan täydentävää näkökulmaa vuorottelevat: laatu ja kestävyys, huolto ja secondhand. 

Keskustelu perustuu tekstiili- ja muotiteollisuuden väistämättömään muutostarpeeseen, sillä kyseessä on maailman toiseksi saastuttavin teollisuudenala. Muutoksessa vaatteiden elinkaaren pidentäminen on avainasemassa.

Mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota jo ostovaiheessa? Entä käytön aikana? Ja miten alan yritykset voivat auttaa asiakkaitaan pukeutumistuotteiden elinkaaren pidentämisessä? 

-

Tule tutustumaan Huoltoon, joka antaa paljon itsellesi, ympäristölle ja maailmalle. Nähdään messuilla!

Jos et pääse messuhalliin loppuviikosta, olet tervetullut mukaan yhteisölliseen messuiloon somekanavissamme: @arkiveatelier