Tervetuloa uuteen aikaan ja kauppaan

Kulunut vuosi on ollut Arkivén historian merkittävin muutosten ja kehityksen ajanjakso. Juuri nyt voimme vain hämmästellä, että miten kaikki onkaan tehty. Arkivé alkaa vihdoin näyttää ja kuulostaa siltä huollon universumilta, josta ihan vasta vain haaveilimme. 

Ennen koronavuosia Arkivé Atelier oli pieni helsinkiläinen vaatehuoltofirma, joka kunnosti varastollaan ja pop upeissaan merkkilaukkuja ja laatuneuleita.

Korona-aika vei pop upit ja ihmisten kohtaamisen, mutta lisäsi entisestään vaatehuollon kysyntää. Kotoilun, säästämisen ja globaalien kriisien konkretisoitumisen myötä vanhojen tavaroiden arvostus alkoi todella nostaa päätään. Arkivén perustaja Maria halusi kehittää yritystään vaatehuollon nyrkkipajasta suuremman muutoksen mahdollistajaksi.
Luonnon ja rauhan kaipuussa Maria muutti takaisin kotiseuduilleen pohjoiseen. Sattumien kautta hän löysi tiimiinsä osaavia ihmisiä – Arkivén uusi elämä alkoi hahmottua uudessa kotikaupungissa Oulussa.

Kuluneen vuoden aikana olemme uuden tiimin voimin muun muassa kolminkertaistaneet Arkivén valikoiman, päivittäneet brändi-ilmettä ja viestintää, lanseeranneet YouTube -kanavan, saaneet lukuisia uusia brändejä omaan maahantuontiin, muuttaneet varastomme uusiin suurempiin tiloihin – ja lista voisi jatkua vain.

Kaiken tämän ohella olemme rakentaneet haaveidemme verkkokauppaa, jonne voimme vihdoin toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi ❤︎

Uudet konseptit auttavat valinnassa


Jatkossa Arkivén tuotevalikoima on jaettu kolmen konseptin alle:


ARKIVÉ CARE on edelleen Arkivén vahvinta ydintä. Sen alta löydät takuulaadukkaat tarvikkeet vaatteiden, kenkien ja asusteiden hoitoon.

ARKIVÉ HOME auttaa pitämään huolta kodin pinnoista ja huonekaluista. Arkivé Homesta saat vaihtoehtoja ekologiseen pyykinpesuun, kodinhoitoon, siivoukseen ja huonekalujen hoitoon.

ARKIVÉ WELLNESS -valikoima pitää sisällään huolenpitoa hiuksille, iholle ja mielelle.

Päivitetyt hoito-ohjeet


Olemme päivittäneet ohjesisältöjämme, jotta ne palvelisivat teitä vieläkin paremmin. Hoito-ohjeista löydät myös uusia ohjeita ja lisää ohjeita tuotamme kuukausittain.

Lisää ohjeita löydät myös Arkivén YouTube -kanavalta.

Kuulemme myös ilolla hoito-ohje -toiveitanne! Niitä voitte lähettää meille sähköpostilla: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Lisää tuotteita asiakkaille ja jälleenmyyjilleUudessa kaupassa olet lämpimästi tervetullut tutustumaan kasvavaan tuotevalikoimaan. Arkivé etsii ja kuratoi toimivimmat, vastuullisimmat ja tyylikkäimmät tuotteet vaatekaappisi ja kotisi parhaaksi.

Arkivén brändien jälleenmyynnistä kiinnostuneet tahot voivat ottaa yhteyttä Mariaan;
maria@arkiveatelier.com / 050 502 1765

Arkivén omia brändejä ovat Act Of Caring, FAMACO, KENT. ja Pure Polish
Taitava naisvoimainen tiimi palvelee ja auttaaArkivén menestyksen takana on kasvava tiimi, jonka laaja-alainen osaaminen luotsaa lempeää, mutta sisukasta vaatehuollon pioneeriyritystä.

Arkivén naisilla on välittävä ote, huikeaa oman toimialueensa substanssia sekä tarkkaa silmää yksityiskohdille.

Tutustu meihin ja ota yhteyttä!

Nauti kanssamme juhlastaJuhlistamme uuden ajan alkamista elo-syyskuun 2022 vaihteessa Arkivé Atelierin juhlaviikoilla. Tutustu juhlaviikkojen poikkeuksellisiin etuihin ja nauti upeista tarjouksista.

Annathan meille palautetta uuden kaupan valikoimasta, toiminnasta ja ominaisuuksista heti, kun keksit huomautettavaa tai jokin tuntuu erityisen hyvältä. Haluamme kuulla palautteesi ja kehittää Arkivéa edelleen paremmaksi: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Ja pysythän kanavalla, sillä paljon uutta, ihanaa ja kiinnostavaa on yhä tulossa. Lämmin kiitos, että pidät huolta kanssamme ❤︎