Tarina

Arkivé Atelierin tarina alkaa pohjoisesta.

Perustaja Maria syntyi ja kasvoi pienellä paikkakunnalla lähellä puhdasta pohjoista luontoa. Jo nuoresta pitäen Marialla oli haave työstä, jonka kautta vaikuttaa myönteisesti ympäristöön ja maailmaan.

Marialla oli kutsumusta myös taiteisiin ja käsitöihin. Hän päätyi Lappiin opiskelemaan vaatesuunnittelua. Työ muodin parissa vei pian Rovaniemeltä Tukholmaan ja ura suunnittelijana näytti lupaavalta. Ristiriita alaa ja omia arvoja kohtaan kävi kuitenkin lopulta liian suureksi. Maria päätti irtisanoutua ja ottaa aikalisän.

Vaatesuunnittelijan työn jälkeen Maria työskenteli kenkämyyjänä. Asiakaspalvelutyössä hän oppi herkällä korvalla kuuntelemaan, kuinka vähän tietoa ja ymmärrystä ihmisillä oli kenkien huollosta – sekä toisaalta kuinka huonosti tietoa huollosta oli saatavilla. Sama ongelma näyttäytyi myös vaatealalla.

Ajatus Arkivé Atelierin perustamisesta alkoi itää Marialle juurikin asiakaskohtaamisissa. Hän alkoi ajatella, että olisi hienoa, jos ihmisten kenkä- ja vaatekaappien huoltopulmat ratkaistaisiin jossakin yhdessä kauniissa paikassa. Marian tausta vaatealalta ja ajatus haaveammatista löysivät pikkuhiljaa toisensa.

Arkivé Atelier syntyi vuonna 2017 vaatehuollon tietokanavaksi ja tekijäksi, kasvoi verkkokaupaksi, maahantuojaksi ja vastuullisen pukeutumisen suunnannäyttäjäksi. Tänä päivänä Arkivé tarjoaa ratkaisuja myös kodin- ja huonekalujen hoitoon.

Arkivé Atelier

Arkivé Atelier on moderni vaikuttajayritys ja arjen ongelmanratkaisija.

Maailman hukkuessa tavaraan Arkivé Atelier tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden vaatteiden ja kodin tavaroiden käyttöiän maksimoimiseen. Omalla esimerkillään Arkivé haluaa muuttaa maailmaa – yksi pieni huolto kerrallaan.

Arkivélle huolto on paitsi ekotekoja, myös estetiikkaa, tekemisen iloa ja mielen hoitamista. Arkivé Atelier uskoo käsillä tekemisen ja hidastamisen hyvää tekevään voimaan.

Valikoima

Arkivé Care

Arkivé Care tarjoaa tuotteet parhaaseen huolenpitoon koko vaatekaapille. Arkivé Caresta löydät tarkkaan kuratoidun valikoiman kauniita ja takuulaadukkaita tuotteita vaatteiden, kenkien ja asusteiden hoitoon.

Arkivé Home

Arkivé Home auttaa pitämään huolta kodin pinnoista ja huonekaluista. Arkivé Homesta löydät vaihtoehtoja ekologiseen pyykinpesuun, kodinhoitoon, siivoukseen ja huonekalujen hoitoon.

Arkivé Wellness

Arkivé Wellness -valikoima pitää sisällään huolenpitoa hiuksille, iholle ja mielelle.

Tiimi

Maria Manninen; CEO, Founder, Tekstiilien- ja nahanhuollon asiantuntija

Maria on visionääri, käsityöläinen ja nainen Arkivén arvostetun brändin takana. 

Maria vastaa Arkivén laadusta taidolla ja sydämellä. Hän etsii ja testaa väsymättömästi asiakkailleen parhaat tuotteet.

maria@arkiveatelier.com
050 502 1765


Molla Jelkänen; Partner, Strategist, Business director

Molla on Arkivén mentori, joka on ansioitunut vastuullisten kasvuyritysten hands-on -johdossa. Mollalla on pitkä kokemus modernin startup -johtamisen, verkkokaupan, markkinoinnin ja viestinnän huipulta.

Arkivéssa Molla vastaa kasvun ja liiketoiminnan johtamisesta.


Outi Kero; Logistics / Ecommerce manager

Outi vastaa verkkokaupan ja jälleenmyynnin logistisista prosesseista sekä asiakaspalvelusta.

Vuodet pienyrityksissä ovat opettaneet Outille laaja-alaista vastuunottoa sekä antaneet vahvan asiakaslähtöisen asenteen työskentelyyn, jossa asiakkaan kokemus on aina tärkeintä.

Seuraa meitä

Jaamme kanavissamme jatkuvasti inspiraatiota ja ohjeistusta huoltoon. Arkivéssa saat nauttia laadukkaista sisällöistä sekä kuvista tyylikkäässä ympäristössä.

[Insta ja facebook -painikkeet]