CORE Collection

 

Hei uusi Huoltaja! Pohditko, mistä vaatehuolto kannattaisi aloittaa? 


ARKIVÉ CORE Collection on luotu tekemään vaatehuollon aloittaminen helpoksi. 

CORE Collection sisältää vaatteiden, kenkien ja nahan huollon monipuolisimmat ja tärkeimmät tuotteet, jotka ainakin olisi hyvä löytyä jokaisesta huoltopakista.

Vaatehuolto1. KENT. CP6 Vaateharja


KENT. CP6 Vaateharja on kaikkien vaatteiden huoltaja ja puhdistaja. CP6 Vaateharjalla huollat nuhjuiset neuleet sekä villakangastakit ja korvaat roskaavan tarrarullan.

Tehokasta, mutta hellävaraista CP6 Vaateharjaa voi käyttää kaikkien materiaalien siistimiseen – jopa sukkahousuille! CP6 Vaateharja auttaa pitämään villan nukkaantumisen kurissa.


2. Steamery Pilo 2 Nukkaleikkuri


Steameryn Pilo 2 Nukkaleikkuri poistaa nukan tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kaikista materiaaleista. Laadukas nukkaleikkuri on nukkakampaa hellävaraisempi vaihtoehto myös villalle.

Psst. Ostamalla tuotteet settinä säästät 12% (13,6€)

Nahkakenkien hoito1. FAMACO Kenkäharja


Kenkäharja on kaikkien kenkien tärkein huoltaja. Muutama harjanveto käyttöjen välissä ehkäisee lian pinttymistä. Kenkäharjan avulla kengät säilyvät kauemmin siistinä eikä niitä tarvitse puhdistaa niin usein. Erityisesti nahka hyötyy harjauksesta, sillä harjaus samalla uusii nahan kiiltoa.

FAMACOn kenkäharjat valmistetaan pitkiä perinteitä kunnioittaen Saksassa puusta ja hevosen harjaksista.

Psst. Suosittelemme varaamaan tummille ja vaaleille kengille omat harjat, jotteivat tummat kenkien hoitoaineet siirry harjan kautta vaaleammille kengille.2. FAMACO Kenkävoide


Jos haluat päästä nahkakenkien huollossa mahdollisimman vähällä, käytä kenkävoidetta.

Kenkävoide on All In One –tuote joka tekee kaiken tarvittavan: Se kosteuttaa ja ravitsee nahkaa, uusii väriä ja tuo suojaa. FAMACOn kenkävoide korjaa kulumat ja kolhut tehokkaasti korkean pigmenttipitoisuutensa ansiosta.

Parhaan lopputuloksen takaamiseksi suosittelemme hankkimaan kenkävoiteen värillisenä.

Tennareiden ja mokkakenkien hoito1. JASON MARKK Tennarien pesuaine + Puhdistusharja


JASON MARKKin kulttikombo puhdistaa likaiset tennarit ja mokkakengät luonnollisesti. Voit käyttää kaksikkoa kaikille materiaaleille ja koko kengän puhdistukseen pohjista nauhoihin.

Maailmanlaajuisesti ylistetty JASON MARKKin tennarien pesuaine on 99% biohajoava, äärimmäisen tehokas ja riittoisa. Yksi pullo riittää jopa 200 kenkäparin puhdistukseen ja tuote käy kaikille materiaaleille.2. JASON MARKK Repel Spray Suojasuihke


Vesipohjainen ja kaasuton Repel Spray suojaa kengät, laukut, reput, huonekalut ja matot lialta ja kosteudelta. Repel Spray sopii kaikille materiaaleille.3. FAMACO Värjäävä hoitosuihke mokkakengille


Vaivaako mokkakenkiä haalistunut väri? Kokeile värjäävää hoitosuihketta!

Runsaspigmenttistä hoitosuihketta on saatavilla 6 värisävyssä. Hienojakoinen hoitosuihke värjää mokkakengät tasaisesti ja tahraamatta – ja äärimmäisen helposti.

Laukkujen hoito1. FAMACO Nahanhoitoaine


Kuten iho, myös nahka tarvitsee kosteutta ja suojaa kestääkseen ja säilyäkseen kauniina.

Nahanhoitoaine on nahkalaukkujen tärkein huoltaja. FAMACOn ylellinen nahanhoitoaine ravitsee nahkaa, tasoittaa väriä sekä tuo suojaa.

Nahanhoitoainetta voit käyttää laukkujen lisäksi myös muille nahkatuotteille.

Psst. Hyvin pehmeälle nahalle (esimerkiksi nahkahanskat ja nahkavaatteet) suosittelemme kevyempää FAMACO Nahanhoitogeeliä.2. FAMACO Nahkaharja


Nahkaharja on hoitoaineen tärkein kaveri, sillä ilman harjausta nahka jää tahmeaksi ja sameaksi. Nahkaharjaa käytät myös irtolian ja pölyn puhdistukseen.

FAMACOn nahkaharjat valmistetaan pitkiä perinteitä kunnioittaen Saksassa puusta ja hevosen harjaksista.

Kenkä- ja nahkaharja ovat käytännössä sama tuote, mutta suosittelemme varaamaan kengille ja laukuille omat harjat, jotteivat kenkien huoltoaineet siirry harjan kautta laukkuihin ja muihin nahkatuotteisiin. Nahkaharjan erotat pienemmästä koosta.