Arkivé Atelier on vaatehuollon ja kodinhoidon verkkokauppa, moderni vaikuttajayritys ja arjen ongelmanratkaisija.

VIIKON LAHJA

steamery-stockholm-cirrus-3-iron-steamer-sand-1
20%
Viikon lahja on Arkivén joulukalenteri, joka tarjoaa uuden huippuedun ja yksilöllisen lahjaidean joka viikko jouluun saakka. Tämän viikon lahjaidea lukeutuu kirkkaasti Arkivén koko vuoden halutuimpien tuotteiden kärkikastiin! Kauniisti muotoiltu Steamery Cirrus 3 on vaatehöyrystimen ja silitysraudan hybridi. Energiatehokas Cirrus 3 on Steameryn käsikäyttöisistä vaatehöyrystimistä paras ja siinä on myös tasaisin höyryn laatu. Etu on voimassa 13.12. asti.

LAHJAKSI HUOLTO 

Konkreettinen lahjateko on antaa ystävälle tai perheenjäsenelle ilmainen vaatehuolto.

Lahjansaaja voi tuoda sinulle raihnaisen villapaitansa, kulahtaneet kengät tai nyppyisen villakangastakin, josta taiot kuin uuden.

Arkivé tekee parhaan vastuullisen lahjan antamisen helpoksi: Klikkaa halutessasi ostostesi yhteydessä ilmainen “Lahjaksi huolto” -kortti ostoskoriisi.

Ilmaisia kortteja on jaossa verkkokaupassa 18.12.2022 asti tai niin kauan kuin kortteja riittää.

LAHJAKSI HUOLTO -KORTTI

NÄIN HUOLLAT

VILLAVAATTEET

Villan pesu

Villan pesu

Jännittääkö villan pesu? Aivan suotta, sillä villan pesu on yleensä aivan yhtä helppoa kuin minkä tahansa pyykin pesu! Arkivén villanpesuohjeilla o...

Lue lisää
Villavaatteiden hoito

Villavaatteiden hoito

Villa on helppohoitoinen materiaali, sillä se hylkii luonnostaan likaa sekä hajuja ja tarvitsee tämän ansiosta pesua vain harvoin. Käytännössä vill...

Lue lisää